Professionella filter för brunnsvatten

Professionell rening av brunnsvatten – från Lojo till hela Finland

I mer än 20 år har vi löst vattenproblem i Sverige och Finland
Över 20 000 installerade filter

I filtren används olika naturmaterial (bl.a. lavasten, greensand och kol). Vi levererar kemikaliefria filter – pålitligt.

Kartläggningsbesök

Varje hushåll är olika och har olika behov. Vi vill undersöka alternativen och möjligheterna i ditt hushåll så att vi kan ge dig en korrekt bild av den bästa lösningen för just dina behov. Vi ger dig ett förslag på utrustning, installation och andra tjänster som behövs och lämpar sig för ditt hushåll och som garanterar dig en trygg vattenrening.

Offert

Vi tar fram en lösning som lämpar sig för just dina vattenreningsbehov. Priset inkluderar all utrustning samt installation. Det ger dig ett fast pris som gäller utan dyra extrakostnader.

Underhållsservice

Vi levererar driftsäkra produkter som garanterar att du får renare vatten. Vi erbjuder också regelbunden service, uttryckligen för din vattenreningslösning. Vi har verksamhetsställen runt om i landet, så den service och det underhåll du behöver får du alltid enkelt och flexibelt på nära håll.

Beställning och leverans

När du har valt den vattenreningslösning som passar dig, kommer vi överens om en
tidpunkt för installation.

Installation

Vår servicetekniker installerar din nya vattenreningsenhet och ser till att du får all nödvändig information om enhetens funktion, liksom skötsel- och servicerekommendationer.

Vad kännetecknar rent vatten?

När vatten är som renast är det färglöst, luktlöst och smaklöst. Olika ämnen i omgivningen i närheten av vattnet kan emellertid påverka vattenkvaliteten och försämra den. Kalk, järn, mangan eller olika lukter är vanliga orsaker till att vattnet inte alltid förefaller rent och friskt.

Vatten som innehåller skadliga ämnen inte bara känns oangenämt, utan påverkar också många olika saker i hemmet på ett negativt sätt. Skadliga ämnen kan också samlas i kroppen. Människokroppen behöver rent och frisk vatten för att må bra.

Vi levererar professionell rening av brunnsvatten – be om offert av Raikasvesi!

Bekanta dig med våra produkter

Kontaktformulär

* Obligatoriska fält

Jag tillåter att det i fortsättningen sänds erbjudanden och information till mig.